1119 poze   53557 vizite

21-Suplimente Alimentare

Sursa:arhivarul.sunphoto.ro
____________________________
Hrana suplimentara pentru iepuri.Optimin este un supliment excelent pentru nutritia animalelor tinute in captivitate ce nu isi pot selecta hrana pentru nevoile lor,varstei,cererea de inalta performanta,etc.Din cauza sistemului imunitar slabit,aceste animale sunt foarte sensibile la diferite boli.Deranjand balansul mineralelor in corpul animalelor poate duce deasemenea la probleme cu randamentul,vitalitatea,etc.Optimin contine un amestec specific de minerale si alte substante tinand cont de nevoile individuale ale iepurilor(... porumbeilor,pasarilor exotice,pasarilor de curte). Mineralele sunt intr-o forma care asigura eficienta maxima a fiecarui element incat sa balanseze nivelul de elemente in corp.Nivelurile optime ale elementelor in corp este deasemenea o necesitate pentru rezistenta mare si imunitate,de exemplu,la infectii si boli virale. La animalele de randament mare,asta elimina consecintele negative al declinului in performanta datorita scaderii nivelului de elemente macro si micro in corp.Eficienta mare a Optiminului este consolidata de substantele naturale,in particular,raportului specific de electroliti,care sunt optimizati pentru iepuri.Acesti electroliti accelereaza tranzitia substantelor active prin membrana celulelor in celule.Din aceste motive,Optimin este mult mai efectiv decat orice supliment lichid.
Instructiuni:Administrati 10 ml la 1 L de apa bauta pe tot parcursul vietii animalului.
Compozitie:minerale,extract de ierburi,apa.Aditivi:Fier-80 mg;Iod-3,5 mg;Cobalt-3,0 mg;Cupru-20 mg;Mangan-70 mg;Zinc-75 mg.
Depozitare:A se depozita intr-un loc rece,intunecat in sticla originala.A se scutura inainte de folosire!Dupa deschidere,continutul ar trebui sa fie folosit incontinuu.A nu se depozita sticle partiale pentru mult timp.


Amivit
Hrana suplimentara pentru iepuri.Amivit contine un amestec de vitamine,amino-acizi si alte substante,tinand cont de nevoile individuale ale iepurilor.Nivelurile optime de amino-acizi si vitamine in corp este deasemenea o premisa pentru rezistenta mare si imunitatea,de exemplu,la infectii si boli virale.La animalele de randament mare,asta elimina consecintele negative al declinului in performanta datorira reducerii de amino-acizi si vitamine din corp.Amivit este in principal folosit in situatii de stres,probleme de sanatate sau prevenirea lor,reducerea riscului de infectii,lipsa de vitamine sau amino-acizi iarna,dieta nepotrivita,etc.Produsul ajuta la regenerarea rapida dupa o boala si este recomandat sa fie administrat pe durata sarcinii si administrat la pui pe durata cresterii.Eficienta mare rezulta din tehnologia speciala productiei,unde substantele active sunt incapsulate si protejate de degradarea in stomac si in tractul digestiv.Acest strat protector este dizolvat gradual,pana cand solutia desemnata special pentru a ajuta si pentru a izola microstructurile,care previne lipirea de peretii tevilor de apa si a sistemului de distributie de apa a animalelor,dar este folosit si cand se utilizeaza o forma standard de vitamine lichide uleioase.
Instructiuni: Se administreaza de 3 ori pe saptamana cate 10 ml la 1 L de apa.
Compozitie:Vitamine(B1-200 mg;B2-500 mg;B6-250 mg;B12-5000 microg;C-1100 mg;Biotina-20 mg;Ca pantothenan-350 mg;Nicotinamid-1500 mg;L-Carnitina - 500 mg;Inositol-120 mg);Amino-acizi(L-Theronina - 200 mg;L-Tryptofan - 60 mg),extract de ierburi,apa.Aditivi:Vitamina A- 250000 I.U.;Vitamina D3- 10000 I.U.
Depozitare: :A se depozita intr-un loc rece,intunecat in sticla originala.A se scutura inainte de folosire!Dupa deschidere,continutul ar trebui sa fie folosit incontinuu.A nu se depozita sticle partiale pentru mult timp.


Acidomid
Hrana suplimentara pentru iepuri.Acidomid este un produs de calitate superioara a unui concept modern care actioneaza nu numai impotriva proliferarii bacteriilor patologice,dar si impotriva inhibarii cresterii si proliferarii parazitilor intracelulari cum ar fi coccidia.Acidomid nu este un drog,nu contine coccidiostati si nu lasa urme de reziduuri in organism.Are o perioada de retragere.Acidomid contine toti acizii organici importanti pentru digestie.Acizii organici,acidifiaza suplimentul de apa potabila incat sa se conserve eficient si sa se stabilizeze.Previne cresterea bacteriei patogene si a ciupercilor in apa,jgheaburi si tevilor de distributie.Acizii organici sunt digerati usor de organism si sunt folositi si ca o sursa de energie.Acizii organici reduc problemele gastrointestinale si imbunatatesc felul in care se digera proteinele.Ingredientele pe baza de plante ale Acidomidului,inhiba proliferarea parazitilor intracelulari,cum ar fi coccidia.Pentru efect maxim trebuie sa se adauge apa.Acidomid este singurul produs de acest fel pe piata care contine electrolitii elementelor in balans si care maresc eficacitatea tuturor ingredientelor din produs.Electrolitii accelereaza si sporesc tranzitia substantelor active din membrana celulelor in celule.
Instructiuni:A se administra 10 ml la 1 L de apa.In primele 2-3 zile este recomandata administrarea a jumatate de dozaj(5 ml la 1 L de apa).
Compozitie:acid formic,acid propionic,acid lactic,acid citric,vitamine,minerale,extract de plante,apa.
Aditivi: Fier- 20 mg;Iod- 0,8 mg;Cobalt- 0,7 mg;Cupru- 5 mg;Mangan- 17 mg;Zinc- 18 mg.
Depozitare: A se depozita intr-un loc rece,intunecat in sticla originala.A se scutura inainte de folosire!Dupa deschidere,continutul ar trebui sa fie folosit incontinuu.A nu se depozita sticle partiale pentru mult timp.Rabitin
Hrana suplimentara pentru iepuri.Rabitin contine un amestec specific de substante care sporesc reproducerea pentru iepurii reproducatori.La masculi,Rabitin promoveaza spermatogeneza prin cresterea calitatii spermei,in special a spermatozoizilor si motilitatea.Pentru femele,imbunatateste fertilizarea si dezvoltarii fatului.Multumita lui Rabitin,iepurii sunt fatati cu mai multa greutate,imunitate si vitalitate,care are un impact pozitiv asupra sanatatii si dezvoltarii.Rabitin ar trebui administrat puilor dupa nastere,pentru ca mentine vitalitatea si imunitatea,care este reflectata in mortalitatea mai scazuta.Toate ingredientele active sunt intr-o forma care asigura eficienta maxima.Rabitin poate fi folosit si in cazul in care se doreste cresterea muschilor,ca de exemplu in cazul unei ferme de animale sau animalele pentru sporturi sau expozitii.Eficacitatea mare rezulta din tehnologia speciala a produsului,unde substantele active sunt incapsulate si protejate de degradarea in stomac sau in tractul digestiv. Acest strat protector este dizolvat gradual,pana cand se lasa sunbstantele active in corp la eficacitate maxima.Un beneficiu major al acestei tehnologii este ca solutia desemnata special pentru a ajuta si a izola microstructurile,care previne lipirea de pereti sau a tevilor de apa.Asta elimina amenintarea multiplicarii organismelor nedorite in detritus si raspandirea in sistemul de distributie a apei.
Instructiuni: A se administra zilnic 1 ml la 1 L de apa.
Compozitie:Vitamine(B12-1000 microg;C-3000 mg;E-4000 mg;Biotin-2 mg;L-carnitina-25000 mg),extract de plante,apa.
Aditivi : ---------
Depozitare: :A se depozita intr-un loc rece,intunecat in sticla originala.A se scutura inainte de folosire!Dupa deschidere,continutul ar trebui sa fie folosit incontinuu.A nu se depozita sticle partiale pentru mult timp.
EKODIÁR® conţine un preparat din uleiuri volatile extrase din mai multe soiuri de plante medicinale din familia Lamiaceae –lor, preparat (Aetheroleum Herbae Officinalis) în care există un sinergism între substanţele active thymol şi carvacrol şi a căror influenţă este în continuare sporită de alte componente ajutătoare. Forme de prezentare: • EKODIÁR® Plusz solutio pentru apa de baut Descriere: EKODIÁR® este un produs sigur, de origine vegetală, fabricat din uleiurile volatile ale unor plante medicinale. EKODIÁR® : - prin aşa-numitul efect condimentar ameliorează digestia,contribuie la utilizarea mai bună a componentelor nutreţurilor, la dezvoltarea organelor
interioare, a scheletului, a sistemului muscular, întăreşte sistemul imunitar, sporeşte rezistenţa la stres, reduce mortalitatea animalelor conducând astfel la un şeptel mai rezistent la microbi şi mai sănătos. - în calitate de produs antimicrobian, acţionează ca bactericid împotriva microorganismelor care infectează cel mai adesea sistemul digestiv al animalelor (cum ar fi: E. Coli, Salmonella spp., Enterobacteria, Treponema hyodysenteriae). - Poate fi cu succes utilizat şi împotriva majorităţii speciilor Eimeria (coccidioze) şi de ciuperci (cum ar fi Candida albicans). - Numeroase experienţe demonstrează rezultate pozitive şi în cazul afecţiunilor sistemului respirator. - În afara acestora, componentele active ale EKODIÁR® mai dispun şi de o acţiune antispastică, cu un rol important în combaterea simptomelor bolilor diareice.
Recomandat: - pentru sporirea ritmului de creştere, îmbunătăţirea stării de sănătate a şeptelului, - în cazul unor enterite nespecifice, datorate, de exemplu, nutreţului, precum şi - la prevenirea şi tratarea diareelor şi a infecţiilor sistemului digestiv provocate de coccidioză şi de agenţi patogeni sensibili la substanţa sa activă. Întrebuinţare: Crescătorii de animale îl pot întrebuinţa în scopul prevenirii îmbolnăvirilor şi sporirea creşterii: administrare permanentă; tratament: administrare timp de 7 zile. Procedeu obişnuit: administrare timp de 1 săptămână de la ieşirea din ouă, fătare, cumpărarea unui şeptel nou (cum ar fi puii de o zi), apoi se administrează săptămânal câte 1 doză de tratament, sau doze preventive în fiecare a doua săptămână (dar întotdeauna câte o săptămână înainte şi după schimbarea felului de nutreţ). În cazul apariţiei vreunei boli, sau a apariţiei simptomelor datorită neglijării administrării preventive, se recomandă
trecerea la administrarea, timp de o săptămână, a dozei de tratament. Atenţie! Substanţa activă este volatilă, de aceea - păstraţi preparatul, sau ambalajul nutreţului mixat, bine închis, - atât preparatul cât şi nutreţul gata mixat trebuie ferite de căldură, - preparatul lichid trebuie dozat permanent, sau amestecat zilnic în apa de băut! Doze: In apa de baut preventiv 250 ml/1000 l sau 500 ml/1000 l ca tratament curativ. In nutret : 500 g/1000 kg preventiv sau 1000 g/1000 kg ca tratament
curativ

Provimi
Descriere produs :
Furaj medicamentos: PB-14.2% Grasime bruta: 2.7% Fibra: 13.32% Cycostat 66 G premix Robenidin mg/kg 50 .00 E758 Atenţionare: Nu se administrează cu alte coccidiostatice! Timp de aşteptare: 5 zile Mod de administrare: Penru iepuri crescuti în sistem intensiv şi semi-intensiv. (iepuroaică 250-300g/zi, tineret 80-100g/zi, iepuri la îngrăşat 120-140g/zi
Geliprim oral

Contine sulfadiazina si trimethoprim. Se administreaza la bovine, suine, cabaline, ovine, leporide si pasari in tratamentul infectiilor gastrointestinale, ale aparatului respirator si urogenital.
In general este indicat in toate infectiile produse de bacterii sulfamidosensibile. Cele doua substante active actioneaza sinergic, asociind activitatea bacteriostatica cu cea bactericida, ceea ce confera o eficacitate ridicat, nu numai
impotriva bacteriilor gram pozitive si gram negative cat si impotriva protozoarelor ( coccidii, toxoplasme)


Negerol 150 ml

Tiamfenicolul este un antibiotic din familia cloramfenicolului, ale carui proprietati le pastreaza. Se deosebeste de cloramfenicol printr-o legatura disulfurica care-i imbunatateste caracteristicile farmacologice. Negerol asigura o aplicare localizata si uniforma a substantei active (tiamfenicolul) precum si o remanentamare la nivelul zonei lezionate. Este indicat in afectiunile cutanate produse de germenii sensibili la tiamfenicol, la toate speciile : plagi de orice natura (dermatite infectioase sau
traumatice), panaritii interdigitale, afectiuni podale, postoperator in mica chirurgie. Doar pentru uz extern.


Furaj de crestere si ingrasare iepuri

Furaj medicamentos: PB-14.2% Grasime bruta:2.7% Fibra:13.32% Cycostat 66 G premix Robenidin mg/kg 50 .00 E758 Atenţionare: Nu se administrează cu alte coccidiostatice! Timp de aşteptare: 5 zile Mod de administrare: Penru iepuri crescute în sistem intensiv şi semi-intensiv. (iepuroaică 250-300g/zi, tineret 80-100g/zi, iepuri la îngrăşat 120-140g/zi
Vitamm 2, 5L Complex polivitaminic si de aminoacizi, destinat administrarii in apa de baut la toate animalele domestice, pasari si mamifere pentru cresterea imunitatii
,profilaxia stresuilui,stari de convalescenta dupa infectii si paraziti,stimularea fertilitatii si a productiei.
Vitamm 2 Complex polivitaminic si de aminoacizi, destinat administrarii in apa de baut la toate animalele domestice, pasari si mamifere.
Petnil
Petnil este un supliment nutritiv ideal pentru piele si blana, bogat in proteine si vitamine. Prin continutul de faina de ficat animal, Petnil are in componenta sa vitamine ale intregului complex B, biotina, oligoelemente si aminoacizi esentiali care activeaza procese chimice precum procesele metabolice de
la nivelul pielii, sinteza de albumina precum si tranzitul intestinal. Suplimentarea cu Petnil se indica in : tulburari metabolice ale pielii de cauza nutritionala, in timpul si dupa imbolnaviri pentru o vindecare mai rapida si stimularea apetitului, in timpul si dupa terapia parazitozelor ( purici, capuse, paduchi, malofagi, tenii). Blana sau parul animalului va capata vigoare si o noua stralucire din interior catre exterior.

SA 37 100 buc

Supliment nutritional pentru caini si pisici in crestere, animale gestante, in lactatie, convalescente (dupa interventii chirurgicale, boli , accidente),
animale de vanatoare si de munca. Poate fi administrat si la reptile, pasari, alte animale de companie. Produs pe baza de multivitamine si minerale perfect echilibrate, imbogatit cu acizi grasi si proteine, cu valoare nutritiva mare. Acopera necesarul zilnic de
vitamine si minerale. Previne si opreste caderea parului, asigura sanatatea pielii, fortifica scheletul, stimuleaza apetitul si este folosit ca energizant in
perioada de lactatie. Contine : vitaminele A, B1, B6, B12, C, D3, E, K3, biotina, acid folic, acid nicotic, colina, lecitina, calciu, cobalt, cupru, cazeina iodata, carbonat de
fier, mangan, potasiu, acid silicilic, zinc, drojdie uscata, etoxiquin, aroma T de ficat, tarate, faina de soia, faina de peste.
Pentru micoze se poate folosi clotrimazol + mibazon


.
Simultan se va administra COMPLEX POLIVITAMINIC BUVABIL, 1 - 2 ml / litru de apa sau kg furaj / zi, timp de 10 zile si HEPATOPROTECT pulbere hidrosolubila, 1
g / 10 ml apa / zi, timp de 3 saptamani minim


SULFADIAROM
Soluţi injectabilă Uz veterinar Antibacterian cu spectru larg Compoziţie: Sulfadimidină sodică ............………….................... 25 g Excipient (apă distilată) ad. .................................... 100 ml Acţiune: Sulfadimidină sodică este o sulfamidă care are efect bactericid, fiind eficientă în combaterea infecţiilor provocate de streptococi, pneumococi, stafilococi,
meningococi, salmonele, pasteurele, colibacili şi toxoplasmoză. Având o toxicitate redusă este foarte bine tolerată de organism. Nu produce rezistenţă la microorganisme şi are acţiune anticoccidiană faţă de Eimeria spp. Produsul se resoarbe repede în organism şi îşi menţine concentraţia serică ridicată un timp îndelungat (2-5 zile). Specii ţintă: Bovine adulte şi tineret, porci, cabaline adulte şi tineret, ovine, caprine, canide, păsări (găină, curcă, raţă, gâscă, bibilică, prepeliţă, fazan, păun
inclusiv porumbel) şi iepuri. Indicaţii: Produsul este recomandat în tratamentul infecţiilor cu agenţi sulfamidosensibili la bovine adulte şi tineret, porci, cabaline adulte şi tineret, ovine,
caprine, canide, păsări şi iepuri. Sulfadimidina sodică se recomandă a fi administrată la cai în infecţii ale căilor respiratorii şi pulmonului (catarul
contagios al cailor aeriene, bronhopneumonii şi pneumonii); la bovine şi ovine în bronhopneumonii, mamite acute, infecţii puerperale, infecţii ale plagilor,
chirurgicale postoperatorii; la purcei în rujet, în infecţii secundare, în gripa purceilor, pneumonie enzotică, infecţii puerperale şi intoxicaţii, diarea
purceilor; la câini în toate formele evolutive ale bolii Carré, în infecţii febrile ale căilor respiratorii şi digestive. Sulfadiarom soluţie injectabilă este eficient în tratamentul bronhopneumoniilor, infecţii urinare, stafilococilor, streptococilor, colibacilozei, coccidiazei
la păsări şi animalele de renta. Concentraţiile cele mai mari de substanţa activă se realizează în rinichi. Contraindicaţii şi precauţii: Adăparea animalelor aflate în tratament se va face la discreţie, cu frecvenţă crescută. A nu se administra păsărilor ce produc ouă destinate consumului uman. Nu se recomandă la animalele cu insuficienţă hepatică şi renală şi nici la cele cu stare de întreţinere precară. Reacţii adverse: Nu s-au constatat. Mod de administrare şi doze pentru fiecare specie: La animalele mari (bovine, cabaline): 70-100 ml i.v. în prima zi, apoi 35-50 ml i.v. sau s.c. la fiecare 12 ore până la scaderea temperaturii; La viţei, mânji, oi, capre: 15-25 ml i.v., i.m. sau s.c. zilnic până la scăderea febrei ; la ovine se recomandă ca administrarea să se facă mai ales prin
injecţii intravenoase.; La porci - adulţi: 15-25 ml i.m., s.c. zilnic - grăsuni: 5-10 ml i.m., s.c. zilnic; - purcei: 2-5 ml i.m., s.c. zilnic; - sugari: 1-2 ml i.m., s.c., de preferinta se va administra s.c., zilnic; La câini: 2-4 ml/10 kg greutate vie, i.m., s.c. zilnic; Tratamentul cu Sulfadiarom dureaza 5-6 zile şi chiar mai mult, până la scăderea temperaturii corpului. La păsări şi iepuri: 10 ml Sulfadiarom dizolvat la 1 l de apă potabilă timp de 6 zile consecutiv. Recomandări privind administrarea corectă: De reţinut că în cazul administrarii produsului pe cale intravenoasă injectarea se face lent, iar în cazul celei subcutanate injectarea se face în mai multe
locuri. Timp de asteptare: La animalele destinate sacrificării pentru carne: - 7 zile pentru bovine, ovine şi suine; - 28 zile cabaline, caprine, păsări, şi iepuri; Precauţii speciale pentru depozitare: La temperatura camerei, în ambalaj original. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Atenţionări speciale: Nu se vor depăşi dozele de medicament pentru a se preveni eventualele intoxicaţii. Precauţii speciale pentru eliminarea produsului neutilizat sau a deseurilor, după caz: Pentru protecţia mediului, medicamentele nu trebuie aruncate în ape reziduale sau resturi menajere ci în locuri special amenajate. Mod de prezentare: Se ambalează în flacoane de 20, 50 şi 100 ml. Termen de valabilitate: Timp de 2 ani. Ultima revizuire a prospectului: Aprilie 2007. Producător: S.C. ROMVAC COMPANY S.A.
images (7)
images (7)
images (5)
images (5)
shoogle.ro
shoogle.ro

Comentarii album • 2
dingo 22 februarie 2014  
Pentru cei care doresc sa-si extinda vanzarile,recomand un site de anunturi nou www.olea.ro daca va place dati si un like .Multa bafta!
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.